Töltés

Szeretnénk segíteni

info@fuvar.hu

+36 30 589 0000

Hogy működik a versenyeztetés, licit?

Az oldalra feltöltött ajánlatkérésekről a fuvarozó felhasználóink értesítést kapnak. Amennyiben van alkalmas fuvareszközük és szabadkapacitásuk, ajánlatot tesznek a fuvarodra. Az ajánlatok közül szabadon választhatsz az ár és a fuvarozó korábbi értékeléseiket figyelembe véve.

Megrendelőként hogyan fizethetek?

Megrendeléskor kényelmesen bankkártyával fizethetsz. A fuvardíj összegétől függően lehetőséged van részösszeg fizetésére is. Ez a részösszeg a fuvardíj egy előre meghatározott százaléka, amely a szállítás megrendelését véglegesíti. Ebben az esetben a fuvardíj fennmaradó összegét a fuvarozónak kell fizetned.

Hogy mondhatom le a megrendelt fuvart?

E-mailben az info@fuvar.hu címünkön keresztül, vagy a központi számunkon díjmentesen lemondható az általad kiválasztott, megrendelt szállítási szolgáltatás.

Hogyan állíthatom át az e-mail értesítéseket?

A profilodból lenyíló Beállítások menü, Értesítések almenüben állíthatod be kedved szerint.

Hogyan törölhetem a profilom?

Amennyiben törölni szeretnéd a profilodat és minden mentett adatodat, írj egy e-mailt (a regisztrációs e-mail címedről) az info@fuvar.hu címünkre a törlés igényével és 24 órán belül maradéktalanul teljesítjük kérésed.


További kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás