Szerezz szállítási megbízásokat a Fuvar.hu-val

Havidíj és kockázat nélkül böngészhetsz alkalmazásunkban a fuvarozási feladatok között. Nem kell mást tenned, mint letöltened, regisztrálnod és máris elvállalhatsz pár órás, vagy akár egész napos szállítási feladatokat.

Többet szeretnék tudni

Fuvarok azonnal

Az alkalmazásban megjelenített fuvarfeladatok nem ajánlatkérések, ha elfogadod a fuvart, már a tiéd is.

Biztonságos

Az alkalmazásban megjelenített fuvarfeladatok nem ajánlatkérések, ha elfogadod a fuvart, már a tiéd is.

Környezetbarát

A szállításaid során keletkezett szén-dioxid megkötéséről fák ültetésével gondoskodunk.

Tedd próbára a Fuvar.hu alkalmazást!

A Fuvarozó App teljesen ingyen használható, a profilod hitelesítését követően pedig azonnal el is vállalhatod az első fuvarod. Ha korábban már regisztráltál nálunk mint fuvarozó, akkor belépés után csak néhány adattal kell kiegészítened a profilod.

A fuvarok teljesítése során mindenben a segítségedre leszünk. Pontosan tudni fogod mit kell szállítanod, mikor, hova, és hogy ezért milyen díjazásban részesülsz. A felvételi és kézbesítési címeken lépésről lépésre végigvezetünk a feladataidon, így a a vezetésen kívül semmi egyébre nem kell odafigyelned.

Csatlakozz te is Magyarország legszuperebb fuvarozói közösségéhez!

Amire szükséged lesz a kezdéshez

1

Számlaképes vállalkozás

Tudunk szerződni egyéni vállalkozásoddal (KATA), illetve cégeddel. Ha tanácsra lenne szükséged vagy elakadnál, segítünk, hogy mielőbb belevághass!

2

Saját eszközök

Fontos, hogy rendelkezz saját személyautóval vagy furgonnal, okostelefonnal és felelősségbiztosítással. Az utóbbi kiváltását nálunk regisztrációkor is megteheted. (~20e Ft egy évre és minden szállításnál is fedezetet nyújt)

3

Töltsd le a fuvarozó appot és regisztrálj!

Miután letöltötted a fuvarozóknak szóló alkalmazást, add meg céges és járműadataidat. Itt kérünk, hogy nagyon ügyelj az adatok pontosságára és hitelességére.

Töltsd le a fuvarozó appot

Az alkalmazásban a pár kilogrammos csomagoktól a bútorokon át, a nagyobb raklapos szállítási feladatokig mindent megtalálsz, ami egy furgonban elfér.