Rólunk

Történetünk 2016-ban kezdődött, amikor egyik alapítónk korábbi munkahelyén megfogalmazta az eseti szállítási feladatokra specializálódott versenyeztetési platform alapkoncepcióját. Hárman kezdtük az első terméket kidolgozni, mely 2017 nyarán fogadta első ügyfeleit. Az évek során folyamatosan fejlesztettük, kísérleteztünk vele és tovább építettük, míg ügyfeleink igényei mentén az utolsó kilométeres szállítási piac meghatározó szereplőivé nem váltunk közösen, immár 10+ fős csapatunkkal. Célunk, hogy felhasználói és fuvarozói oldalról is könnyebbé, hatékonyabbá tegyük a szállítást, együtt.

Eredményeink

Seed stage

start-up

2 500+

fuvarozó

80 000+

kézbesítés

1010

facsemete

Küldetésünk

Hisszük, hogy munkánk hatására hatékonyabbá és sokkal tisztábbá válik a szállítmányozás legutolsó szakasza, az utolsó kilométeres kiszállítás.

Technológiai segítségünkkel a kisvállalkozások kapacitásait integráljuk a szállítási láncba, ezzel előre lendítve a teljes logisztikai iparágat, rugalmasságot és skálázhatóságot nyújtva mind a fuvarozóknak, mind a szállítást igénybe vevő kereskedőknek és vásárlóknak.

Hatékonyan használjuk azt a láthatatlan szállítási infrastruktúrát, mely körbevesz minket. Amit azok az útvonalak és helyek alkotnak, melyeken közösségeink mindennap közlekednek munkába menet, vagy napi ügyek intézésekor. Ebből a közösségi kapacitásból a Fuvar.hu-nál elsősorban a mikro-vállalkozások fuvarozói közösségét szeretnénk aktivizálni és eszközökkel ellátni, hogy a logisztika új eszközévé formáljuk rendszerüket egy gyorsabb és fenntarthatóbb jövő érdekében.

Rólunk írták

"Költözést, csomagküldést, műszaki cikk, bútor vagy áru szállítását vállalják. A megoldás jelentős spórolási lehetőséget jelent, hiszen a fuvarcégeknek minden megbízásra licitálniuk kell."

"De már működik a fuvar.hu, ahol a megrendelő jelzi szállítási igényét, a fuvarozók pedig online versenyeznek a kegyeiért. Végül a megrendelő választ közülük, nyilván jórészt az ár alapján."

"Egyrészt minden megbízásra licitálni kell, így a felhasználó a lehető legkedvezőbb megoldást választhatja ki. Másrészt a szolgáltatás a szállítmányozóknak is előnyös, hiszen egyszerűen találhatnak fuvarokat szabad kapacitásaikra."