Rólunk

Történetünk 2016-ban kezdődött, amikor egyik alapítónk korábbi munkahelyén megfogalmazta az eseti szállítási feladatokra specializálódott versenyeztetési platform alapkoncepcióját. Hárman kezdtük az első terméket kidolgozni, mely 2017 nyarán fogadta első ügyfeleit. Az évek során folyamatosan fejlesztettük, kísérleteztünk vele és tovább építettük, míg ügyfeleink igényei mentén az utolsó kilométeres szállítási piac meghatározó szereplőivé nem váltunk közösen, immár 10+ fős csapatunkkal. Célunk, hogy felhasználói és fuvarozói oldalról is könnyebbé, hatékonyabbá tegyük a szállítást, együtt.

Eredményeink

Seed stage

start-up

2 500+

fuvarozó

80 000+

kézbesítés

1010

facsemete

Küldetésünk

Hisszük, hogy munkánk hatására hatékonyabbá és sokkal tisztábbá válik a szállítmányozás legutolsó szakasza, az utolsó kilométeres kiszállítás.

Technológiai segítségünkkel a kisvállalkozások kapacitásait integráljuk a szállítási láncba, ezzel előre lendítve a teljes logisztikai iparágat, rugalmasságot és skálázhatóságot nyújtva mind a fuvarozóknak, mind a szállítást igénybe vevő kereskedőknek és vásárlóknak.

Hatékonyan használjuk azt a láthatatlan szállítási infrastruktúrát, mely körbevesz minket. Amit azok az útvonalak és helyek alkotnak, melyeken közösségeink mindennap közlekednek munkába menet, vagy napi ügyek intézésekor. Ebből a közösségi kapacitásból a Fuvar.hu-nál elsősorban a mikro-vállalkozások fuvarozói közösségét szeretnénk aktivizálni és eszközökkel ellátni, hogy a logisztika új eszközévé formáljuk rendszerüket egy gyorsabb és fenntarthatóbb jövő érdekében.

Kik vagyunk?

Szucsányi-Borza Sebestyén

Founder / CEO

Hiszem, hogy a fenntartható szállítás felé a rendszereink hatékonyságának növelése, új szokások, folyamatok és eszközök megteremtése vezet. Munkámban ez a diverzitás nyújt folyamatos kihívást.

Szucsányi-Borza Sebestyén

Founder / CEO

Haraszty Gábor

Head of Customer Experience

A cég alapításától kezdve az ügyfél elégedettsége nálam az első, amiért minden követ megmozgatok. Célom, hogy az összes munkatárs örömmel dolgozzon a projekten, mert egy motivált csapattal a lehetetlent is létre tudjuk hozni a fenntartható jövő érdekében.

Haraszty Gábor

Head of Customer Experience

Brautigam Sándor

Head of Engineering

Meghatározó számomra, hogy a kezdetektől részt vehetek egy olyan tech startup kultúrájának kialakításában, mely kreatív módon termékesíti a piaci potenciált. Küldetésem, hogy csapatunkkal innovatív, jövőálló megoldásokat szállítsunk a jelen logisztikai problémáira.

Brautigam Sándor

Head of Engineering

Szucsányi Cecília

Finance and Back-office

Munkám során fontos számomra, hogy olyan célokat támogasson, melyek között kiemelt helyen szerepel a jövőbeli fenntarthatóság és az ezt célzó megoldások keresése. Egy dinamikusan fejlődő startup környezet számomra a motiváció folyamatos fenntartását teszi lehetővé, ugyanakkor különleges lehetőség aktív részese lenni egy alakulóban lévő csapatnak és céges kultúrának.

Szucsányi Cecília

Finance and Back-office

Schreiner Adél

Account Manager

Munkám során motivál, hogy ügyfeleink igényeit megismerjem, és kreativitásomat a problémák rugalmas és személyre szabott kezelésben és megoldásában bontakoztathassam ki.

Schreiner Adél

Account Manager

Varga Péter

Sales Representative

A HubSpot felmérése szerint 100 emberből mindössze 3 tartja megbízhatónak az értékesítőt. Ugyanakkor az orvosokat 49-en, a tanárokat 38-an, a könyvelőket 12-en. Tisztában vagyok vele, hogy az orvosok és a tanárok szintje nagyon nehezen elérhető, de evidens célom, hogy megelőzzem a könyvelőket.
Kedves Látogató, keressen, hogy minderről meggyőzhessem.

Varga Péter

Sales Representative

Pokorádi Andor

Product Owner

Számomra fontos, hogy a karrierem során egy új jövőt építsek, szakmai tudásom segítségével. A közösségünkben végzett kreatív munkában legjobban az inspirál, hogy maradandó értéket teremthetek nap mint nap.

Pokorádi Andor

Product Owner

Gubányi Petra

UI Designer

UI designerként kiemelten fontos számomra, hogy kreativitásommal olyan felhasználóbarát felületet hozhassak létre, ami könnyen használható és megfelel az ügyfelek igényeinek is. A termék tervezése során a letisztult, modern és up-to-date, konzisztens design kialakítására törekszem.

Gubányi Petra

UI Designer

Horváth Ádám

Head of Analytics

Korunk egyik legfontosabb “nyersanyaga” az adat. Célom, hogy minél több döntés meghozatalánál legyenek kéznél a megfelelő kimutatások. Emellett a kultúránkat átszövő innovatív szellemiséggel törekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat.

Horváth Ádám

Head of Analytics

Faragó Tamás

Frontend Consultant

Fejlesztőként fontos számomra, hogy egy olyan termék létrehozásában vegyek részt, amellyel új lehetőségeket teremthetünk. Külön öröm számomra, hogy mindez a környezetünk megóvásával valósul meg.

Faragó Tamás

Frontend Consultant

Frank Edina

Frontend Developer

Front-end fejlesztőként meghatározó számomra, hogy az általam készített felületekkel találkoznak először azok az emberek, akik szolgáltatásaink iránt érdeklődnek. Fontosnak tartom felhasználóink elégedettségét és a mindennapok során ez arra ösztönöz, hogy munkámat minél nagyobb odafigyeléssel és precízen végezzem.

Frank Edina

Frontend Developer

Tóth István

Backend Developer

Back-end fejlesztőként munkám során központi szerepet játszik az, hogy az általam elkészített rendszerek zökkenőmentesen és a hatékonyan tudják kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. Az egész csapatunk arra törekszik, hogy napjaink egyik legfontosabb szektorát optimalizálja, az erre való törekvés hatalmas motivációt ad. Hiszem, hogy kitűzött közös céljainkkal közelebb hozzuk a fenntartható világot.

Tóth István

Backend Developer

Haraszty Gitta

Finance Assistant

A cégnél eltöltött évek során lehetőségem volt több pozícióban is kipróbálni magam. Számomra kulcsfontosságú, hogy a munka, amit végzek a vállalat céljain túl az ügyfelek érdekeit is szolgálja-küldetésemnek tartom, hogy megtaláljam közöttük az arany középutat.

Haraszty Gitta

Finance Assistant

Farkas Pál

Backend Developer Intern

A fejlődési lehetőség és a technológiai kihívás mindig is fontos volt számomra. Különösen motivál, hogy erre egy olyan startup keretein belül van lehetőségem, amely jelen világunk egy fontos problémájára szolgál környezetbarát megoldással.

Farkas Pál

Backend Developer Intern

Rólunk írták

"Költözést, csomagküldést, műszaki cikk, bútor vagy áru szállítását vállalják. A megoldás jelentős spórolási lehetőséget jelent, hiszen a fuvarcégeknek minden megbízásra licitálniuk kell."

"De már működik a fuvar.hu, ahol a megrendelő jelzi szállítási igényét, a fuvarozók pedig online versenyeznek a kegyeiért. Végül a megrendelő választ közülük, nyilván jórészt az ár alapján."

"Egyrészt minden megbízásra licitálni kell, így a felhasználó a lehető legkedvezőbb megoldást választhatja ki. Másrészt a szolgáltatás a szállítmányozóknak is előnyös, hiszen egyszerűen találhatnak fuvarokat szabad kapacitásaikra."