Fókuszálj az igazán fontos dolgokra, a szállítást bízd ránk!

Az üzleti ügyfeleknek fenntartott rendeléskezelő felületünk használata nagyon könnyű. Nem csak gyorsan szállítjuk ki áruidat, de az egész folyamat automatizálható, egyszerű és teljesen átlátható. Ráadásul azért vagyunk itt, hogy segítsünk az út minden lépésében.

Árajánlatot kérek

Átlátható számlázás

Nálunk nincsenek rejtett költségek. A megrendeléskor rögzített díjat számlázzuk ki.

Biztonságos

A feladott küldemények minden esetben értékbiztosítással rendelkeznek.

Környezetbarát

A szállításaid során keletkezett szén-dioxid megkötéséről fák ültetésével gondoskodunk.

Egyszerű rendeléskezelés

Felhasználóbarát rendeléskezelő felület

Felhasználóbarát rendeléskezelő felületünkön keresztül könnyedén és kényelmesen adhatod át küldeményeid adatait, követheted státuszukat és naprakész lehetsz az utánvétekkel, és számlázási egyenlegeddel kapcsolatban.

Automatikus adatszinkronizáció

Küldeményeid adatait automatikusan szinkronizálhatod már meglévő adminisztrátori felületedre API-kapcsolat segítségével. Az integrációhoz példákkal kiegészített dokumentáció áll rendelkezésedre, de IT support csapatunk szívesen segít majd az összekötésben, ha elakadnál.

Feladás és kézbesítés

  • Mikor és hogyan vesszük fel az árut?
  • Hogyan értesítjük a címzettet?
  • Törékeny és/vagy amorf küldemény
  • Kézbesítés
  • Visszakézbesítés
  • Biztosítás

A küldemény típusához rendelt kézbesítési határidő előtt, munkanapokon 08:00-17:00 óra között vesszük át küldeményeidet. Az áru felvétele díjmentes, ha a szállítmányra az alábbiak bármelyike érvényes: legalább négy darab 40 kg alatti küldeményt adsz át nekünk, vagy legalább egy 40 kg feletti küldeményt adsz át nekünk. Ennél kevesebb áru felvételénél 990 Ft-ot számítunk fel minden kiszállás során. Ingyenes a küldeményfeladás a kijelölt postahelyeken a 40 kg alatti csomagokra, mennyiségtől függetlenül.

Érdekelnek a részletek?

Add meg elérhetőségeidet és forgalom adataidat, hogy kollégánk két munkanapon belül személyre szabott ajánlatot küldhessen neked.

Személyes adatok*
Csomag adatok

* A megadott elérhetőségeken kizárólag a személyreszabott ajánlatunkkal kapcsolatban fogunk keresni. Azokat harmadik félnek nem adjuk ki, és semmilyen más marketing célra nem használjuk fel.