Tiéd a teljes raktér – ismerd meg új, komplett rakomány szolgáltatásunkat!

Teljes rakományos szolgáltatás

Egy üzlet életében könnyen előfordulhat, hogy extra szállítási kapacitásra lenne szüksége, de épp nincs rá (elég) saját járműve vagy sofőrje. Új, napidíjas, komplett rakomány szolgáltatásunkkal egyszerűen és hatékonyan bővítheted a flottád, és emelheted vállalkozásod új magasságokba.

Mit jelent a komplett rakomány szolgáltatás?

Szolgáltatásunk egy rugalmas és felhasználóbarát furgonbérlési megoldás, ami ideális választás azoknak, akiknek van saját járműflottájuk, de időnként vagy akár rendszeresen szükségük van további kapacitásra, vagy alkalomszerűen furgont bérelnének sofőrrel együtt fél-egy napra.

Esettanulmány #1

Ügyfelünk egy autógumik nagykereskedelmével és értékesítésével foglalkozó vállalat, melynek forgalma így nagyon szezonális: a vásárlások többsége a nyári, illetve téli gumicsere 1-2 hónapjában történik. A csúcszidőszakhoz igazítani a saját flottájuk méretét azonban pazarló lenne, hiszen a járművek egy jelentős része az év 8-10 hónapjában csak állna. Ezért választották a Fuvar komplett rakomány szolgáltatását a kiemelt időszakban, így javítva a költséghatékonyságukon és gyorsítva a kiszállítási időkön.

Hogyan működik?

Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy pontosan akkor és annyi időre bérelj járművet, ameddig szükséged van rá – így nem csak a költségeket csökkentheted, de pontosan beütemezheted szállításaid is. 

Komplett rakományos szolgáltatásunkat egyszerűen, online rendelheted meg:

A rendeléskezelő felületünkön néhány kattintással kiválaszthatod a számodra ideális dátumot és járművet. Jelenleg standard és emelőhátfalas, 3,5 tonnás furgonokat kínálunk, de ha nagyobb autóra lenne szükséged, az is megoldható: regisztráció után csak írj egy emailt a megoldas@fuvar.hu címre. A megrendelésedet 24 órán belül igazoljuk vissza, ezután nincs más dolgod, mint egyeztetni a fuvarozónkkal és átadni számára a feladatot.

Esettanulmány #2

Nagyvállalati ügyfelünk a csomagkézbesítési piac meghatározó szereplője. A jelentős számú saját jármű mellett – a változó megrendelésállomány miatt – alvállalkozókat is használnak a csomagok gyűjtésére és terítésére. A Fuvar meghatározó partnerük, naponta 3-5 autót bocsátunk a rendelkezésükre. A szállítási kapacitás azonnali bővítése mellett ügyfelünk számára az egyszerű megrendelés és számlázás jelent további előnyöket: a Fuvarral elkerülhető, hogy tucatnyi potenciális szállítópartnerrel egyesével kelljen megállapodni és adminisztrálni.

Néhány órától akár egy teljes napig

Válaszd az üzleted számára megfelelő, fix áras bérlési opciók egyikét:

  • 4 óra és 100 km: 33.000 Ft-tól
  • 6 óra és 150 km: 44.000 Ft-tól
  • 8 óra és 200 km: 55.000 Ft-tól

Ha a sofőrünkre bízott járatod távolsága meghaladja a csomagban foglalt távolságot, úgy az extra kilométerek alapján kiegészítő díjat számolunk fel.

Rakodásra vagy utánvétkezelésre is szükséged lenne? Semmi akadálya! Válaszd kiegészítő szolgáltatásainkat.

Szeretnéd hatékonyabban megtervezni járataidat? A Fuvar Mesterséges Intelligenciára épülő megoldásáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Kizárólag üzleti ügyfeleknek

Új szolgáltatásunk kizárólag az üzleti ügyfeleink számára elérhető. Vállakozásod gyors regisztrációja után a komplett rakomány szolgáltatás mellett számos más szállítási opciót és webshop integrációt is elérhetsz, így egyszerűen, egy helyről intézheted kis és nagy csomagjaid kiszállításait is. Kattints a következő linkre, és elérhetőségeid megadásával létre is hozzuk ingyenes Fuvar fiókodat: