Töltés
Gepárd Futárszolgálat Kft

Gepárd Futárszolgálat Kft

Magyarország - 1149 Budapest, Mogyoródi út 32
Ajánlatkérés
  • Régiók:
    Belföld

  • Vállalt szolgáltatások:
    Raklapos szállítás, Háztartási eszköz szállítás, Csomagszállítás

  • Biztosítási értékhatár:
    15 000 000 HUF

Rólunk

Cégünk az elmúlt 18 évben kitartó munkával elérte, hogy a budapesti futárszolgálatokat vizsgálva elsők között tartsák számon az expressz küldeménykézbesítő szolgáltatások körében.
Ez a pozíció továbbra is arra sarkalja a Gepárd Futárszolgálat Kft. csapatát, hogy bővülő szolgáltatáskínálattal, még tökéletesebb szinten a technikai újdonságokkal lépést tartva lássa el feladatát. Növekvő megrendeléseink pontos kezeléséhez ügyfélszolgálatunk és egyenruhás futárjaink létszáma folyamatosan növekszik (jelenleg 70 fő) beleértve az eszközparkunkat is (motorkerékpár, gépjármű, tehergépjármű).

Környezettudatos üzletpolitikánknak köszönhetően sikerült elérnünk, hogy a papír alapú számlázásunkat felváltotta a jogszabályoknak megfelelő elektronikus formátumú számlaküldés, ill. terveink között szerepel, hogy a fosszilis üzemanyag használatú motorjainkat és autóinkat elektromos meghajtású járművekre cseréljük, melyek jellemzően Budapesten és annak agglomerációjában teljesítenek szolgálatot.
Kiemelt szolgáltatási területünk Magyarország, de lehetőség van külföldi kiszállítások megrendelésére az összes kontinens valamennyi országába.

  • 2019. 02. 11. óta regisztrált fuvarozó a Fuvar.hu-n
A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás