Töltés
Car-Csi Kft.

Car-Csi Kft.

Magyarország - 6762 Sándorfalva, Ady Endre utca 53.
Ajánlatkérés
  • Régiók:
    EU + Svájc (Nemzetközi)

  • Vállalt szolgáltatások:
    Raklapos szállítás, Költöztetés, Bútorszállítás, Háztartási eszköz szállítás, Csomagszállítás

Rólunk

Köszöntjük a CAR-CSI Kft. Logisztikai és Szállítmányozó cég oldalán!

Cégünk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy leendő partnereinknek biztosítsa a pontos, megbízható és biztonságos szállítmányozást egész Európa szerte, kiemelten Ausztria, Németország, a BENELUX államok, Olaszország és Franciaország területén.

Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk folyamatosan bővülő autóflottával és kapcsolatrendszerrel rendelkezik.

Szolgáltatásaink körét bővítve vállaljuk magánszemélyek költöztetését akár országok között is.

Szolgáltatásaink pontos és megfelelő teljesítésének érdekében garanciaként rendelkezünk CMR felelősségbiztosítással, és megfelelő szakmai érdekvédelmi képviseleteknek is tagjai vagyunk.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek mérten fejlődjünk, minél magasabb színvonalú és szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk, valamint technikai eszközeinket, gépjárműparkunkat és szolgáltatásainkat Ügyfeleink érdekeinek megfelelően bővítsük.

Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően egész Európa területén állunk rendelkezésükre legyen szó áruszállításról, csomagküldésről, interneten eladott/vásárolt termékek szállításáról.

Bármit,bármennyit, bárhova magán és céges Ügyfeleink igényeihez igazítva.

  • Ajánlatadások száma: 1db
  • Eddig még nem szerezett megbízást a fuvar.hu-n.
  • 2019. 02. 08. óta regisztrált fuvarozó a Fuvar.hu-n
A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás