Töltés

Rólunk

Szállítanál?

A Fuvar.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy az üres rakterek feltöltésével és az útvonalak optimalizálásával csökkentsük a környezeti terhelés mértékét és a legjobb árat biztosítsuk felhasználóinknak. Minden szállítási kihívásra van válaszunk a költöztetéstől, a londoni csomagküldésen át a járműszállításig. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen tehetik fel megbízásaikat, hogy a legjobb árat kapják a felhasználók által értékelt fuvarozóktól, gyorsan és kényelmesen.

A Fuvar.hu licit rendszere drasztikusan lerövidíti és automatizálja a szállítmányozók versenyeztetését, mely feladatra korábban mi magunk is a Google keresőt hívtuk segítségül. Hosszú órákat töltöttünk e-mailek írásával és telefonálással a legoptimálisabb fuvarozó kiválasztásáig.

A legjobb árat az a fuvarozó fogja adni, akinek van kitöltetlen raktere és útba esik a fel és lerakási cím.

Az által, hogy a felhasználók áruikkal megtöltenek üres raktereket, kevesebb jármű terheli a környezetünket, így csökken a karbonkibocsájtás és vele együtt a megbízó költsége is, esetenként akár 80%-al.

A szállítást követően a megbízónak lehetősége van részletesen értékelni a Fuvarozó nyújtotta szolgáltatás minőségét.

A weboldalon cookie-kat használunk! A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a cookie-kat használjunk. További információ Bezárás